zondag 16 september 2018

oh so eclectic

Hallo,

Een van de dames die regelmatig een workshop doet bij mij is zondag jarig. En dus maakte ik een kaartje voor haar.

Deze keer heb ik de set "oh so eclectic" gebruikt.  Dit is zo'n leuke set om mee te werken! (pag. 156).
Ik heb de snijmallen er ook bij en dat werkt toch wel heel prettig en gemakkelijk.

Het is altijd fijn als een kaartje wordt zoals je het bedacht hebt en dat is met dit kaartje net zo. Ik vind hem mooi geworden en de uitwerking is zoals ik bedacht had. Niets meer aan doen zeggen we dan.


Ik heb de foto buiten gemaakt, het zonnetje scheen. De kleur komt zo wel mooi overeen met de werkelijkheid.
Deze foto heb ik binnen gemaakt:


Het is dezelfde kaart, komt niet zo helder over als de foto hierboven.


De basiskaart is rich razzleberry, daarop een kader van Pool party. Soft sea foam daar weer op en het raster uitgesneden. De bloemetjes zijn gestempeld met sweet sugarplum en rich razzleberry. De blaadjes gestempeld op een restje pear pizza.

De tekst is gestempeld met de kleur rich razzleberry op een stukje whisper white. Aan een uiteinde een zwaluw staartje geknipt met de paper snips. Zo'n fijn schaartje wat echt tot in het puntje knipt. (pag 207).

Dank je wel voor je bezoekje en tot de volgende keer.
Alma

2 opmerkingen:

Je@net zei

Mooie kaart heb je gemaakt, Alma!

Dora zei

Schittterend

Kaart voor een eerste verjaardag voor een meisje

 Dag, Een verjaardag kaartje voor een meisje dat 1 jaar werd lag ook nog op mijn tafel en wil ik jullie ook nog laten zien: Het goudkleurige...