dinsdag 4 september 2018

Accented Blooms

Hallo,

Accented Blooms heb ik pas besteld, ik heb nog niet veel tijd gehad om er mee te stoeien maar ik wil jullie toch alvast 3 kaartjes laten zien.

(set 19 in de reeks van 30).

Eerst de set met pons:
Als bundel scheelt dat toch weer 10%. Je vind de set op pagina 19 van de catalogus.Dit is het eerste kaartje wat ik maakte:


De stempel afdruk heb ik gemaakt met clear embossing poeder. Daarna met wit potlood de grote bloemen ingekleurd. De kleine bloemetjes op de voorgrond met bleek ingekleurd maar dat komt niet goed naar voren.
Het cardstock is tranquile tide.

Voor het tweede kaartje heb ik de kleine stempeltjes gebruikt uit deze set. Meestal laat ik die ongemoeid maar nu dacht ik "kom op, ook die gebruiken". Voor een simetrisch geheel heb ik dit kaartje gemaakt met behulp van de voor mij onmisbare stamparatus.


 Tot slot nog een derde kaartje:
Bij dit kaartje heb ik de afdruk met wit embossing poeder gemaakt op pool party cardstock, daarna voor de bloemetjes watercolor pencils en de blenderpen gebruikt om ze in te kleuren.


Dank je wel voor je bezoekje en tot de volgende keer,
Alma


2 opmerkingen:

GerJanne zei

Tsjonge, allemaal verschillend en allemaal mooi en leuk! Dat heb je dan snel gedaan en als het geen stoeien was, dan ging het je ok niet zo moeilijk af...

Je@net zei

Wat een leuke kaarten heb je met deze set gemaakt, Alma!

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...