zondag 30 september 2018

Nature poem dsp

Hallo,

Sinds januari 2016 ben ik demonstratrice van Stampin' Up! en ondertussen heb ik veel Designer paper van Stampin' Up! Veel is ondertussen uit de collectie maar evengoed gebruik ik het nog.

Het DSP (30,5 cm x 30,5 cm ) is aan beide kanten te gebruiken en combineert heel mooi met elkaar, de inkt kleuren en het cardsstock. Welke kleuren er gebruikt zijn in het dsp staat vermeld op het stevige karton in de verpakking.
Zo kun je altijd checken of je de juiste kleuren gebruikt. Ik vind dat erg handig omdat ik geen daglicht lamp heb en ook de avonden graag bezig ben met mijn hobby.

klik op onderstaand linkje om het dsp te bekijken.

het dsp uit de najaar winter catalogus

Bij het kaartje wat ik vandaag wil laten zien heb ik Nature Poem dsp gebruikt. Dit is nieuw in de collectie en je vind het op pag. 189 en op pag. 142-144 in combinatie met de stempel set Nature's poem suite.

Ik heb de blaadjes gebruikt van de seasonal layers thinlits dies (pag 219), deze horen bij de stempel set Colorful seasons. (pag 161).


Ik heb 3 strookjes dsp gesneden, elk 3 cm breed en 9,6 cm lang. Een cirkel gestanst met daarop tekst gestempeld. Dit heb ik gedaan met  de set labeler alphabet (fijne) en de nl set beste wensen (dag).
Basiskleur is tranquile tide en daarmee is ook de tekst gestempeld.

Het kan zijn dat je het kaartje al gezien hebt op Fb maar aangezien niet iedereen fb gebruikt laat ik het kaartje hier ook zien.

Ik heb de basis van dit kaartje nagemaakt van een ander kaartje van Stampin' Up!

Leuk dat je weer meelas op mijn blog,
Tot de volgende keer,
Alma.

5 opmerkingen:

Maria V zei

Prachtig kaartje Alma. Herfst en wat een prachtig papier. Ik hou wel van die kleur. Fijn weekend nog.

Nancy Soetaert zei

Leuke combi dat mooie papier en die mallen!

Je@net zei

Mooie herfstkaart heb je gemaakt, Alma.
En ik heb geen facebook, dus ben blij dat je het kaartje hier ook laat zien!

Danielle zei

Mooie kleuren en leuk papier! Wat een leuke kaart!

Iefje Ceulemans zei

Erg mooi, beetje winters kaartje in één van mijn favoriete kleuren!

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...