donderdag 27 september 2018

Daisy delight

Dag,

Leuk dat je meeleest, welkom.

Vandaag de 22 ste stempel set daisy delight en de bijbehorende pons in de reeks van 30 sets die ik laat zien.
Het DSP wat ik er destijds ook bij kocht is nu "retired".

Ik heb het over deze stempel set, pagina 123 van de jaar catalogus.


En de pons om de Daisy uit te ponsen:


Twee kaarten en een doosje heb ik er oa mee gemaakt. In het doosje bewaar ik uitgestanste blaadjes, stoeltjes sterretjes etc. wat ik nog niet gebruikt heb. Soms stans je wat uit en gebruik je het toch niet. In het doosje bewaar ik het tot een later tijdstip.Dank je wel voor je bezoekje en tot de volgende keer.
Alma

2 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er weer leuk uit, Alma!

Diny zei

Wat ontzettend leuk gedaan Alma!
Groetjes Diny

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...