vrijdag 10 maart 2017

Verzoek

Hallo volgers/lezers van mijn blog,

Ik krijg wel eens een verzoek om een 3 D kaartje te maken voor een verjaardag of een huwelijksjubileum. Zo ook de afgelopen week. Ik heb er 3 gemaakt en al afgeleverd en helaas... geen foto's van gemaakt. Gisteren vond ik nog een plaatje met viooltjes, die doen het ook altijd goed. Ik heb mallen van Marianne Design gebruikt en een papiertje uit een action blokje, restje paars cardstock. De basiskaart is gebroken wit.

Ik heb er (nog) geen tekst opgezet zodat deze kaart in principe voor elke gelegenheid gebruikt kan worden.

Wat een prachtige dag vandaag! tot de volgende keer.

3 opmerkingen:

Je@net zei

Een prachtige kaart op deze mooie lentedag, Alma!

Ellen zei

Prachtige kaart Alma...mooie randjes heb je gebruikt!
Gr Ellen

GerJanne zei

Leuk als je van die speciale verzoekjes krijgt! Heel mooi gemaakt!
GerJanne

Zonnebloemen

Hallo, Fijn dat je (weer) meeleest. Op you tube kijk ik en volg ik een aantal demonstratrices van Stampin' Up! Ook Tami Whi...