maandag 13 maart 2017

Inspiratie

Soms lukt het even niet om een kaart te maken. Zo'n moment had ik vandaag, de ene stempel set na de andere in de handen gehad en niets lukte. Ook heb ik geprobeerd een klein doosje na te maken wat ik op you tube gevonden had en ook dat was niet naar mijn zin. Grr denk ik dan.

Uiteindelijk heb ik deze kaart gemaakt, beetje saai en somber en of ik m ooit verstuur....?


De achtergrond gesponst met soft sky en een mask op soft sky. De tekst is van het scrapbook atelier en het bandje is van de SAB. Achter de zwarte libelle heb ik een zilverkleurige libelle geplakt.
Nu eerst maar weer wat huishoudelijke taken doen. 

6 opmerkingen:

Je@net zei

Zag de kaart net in mijn leeslijst voorbij komen en dacht meteen dat je sterkte- of condoleancekaart gemaakt had. Vind 'm eigenlijk wel mooi geworden.
Soms heb je van die dagen, dan komt dat wat in je hoofd zit maar niet uit je handen. Vaak zijn we ook veel te perfectionistisch, degene naar wie je de kaart stuurt weet natuurlijk niet wat je allemaal in gedachten had bij het maken van de kaart en is al helemaal blij dat er aan hem/haar gedacht wordt!

Renate zei

Wat jammer dat je even in een crea-dipje zit. Maar dat gaat vast wel goed komen hoor. Volgens mij heeft iedereen daar wel eens last van.
Eigenlijk vind ik dat je kaartje wel heel erg mooi is geworden. Heel stijlvol. Ik sluit me aan bij Jeanet. Het kan heel goed voor een sterkte- of condoleance kaartje.

-xies- Renate.


alma.heijenk@gmail.com zei

dank jullie wel voor jullie lieve reactie Je@net en Renate,

Ellen zei

Hahaha, zo'n dag hebben we allemaal wel eens! Kaartje komt vast een keer van pas.

Mariken zei

O ja hoor, herkenbaar! Vandaag is er bij mij ook een de prullenbak in gegaan! En dit kaartje is gewoon tof!!

GerJanne zei

Heel mooi! Die tekststempels van het scrapbookatelier zij zo mooi! Ik heb er nu twee en ga er meer aanschaffen...
En een dipje? Even blogs bezoeken en je hebt zo weer inspiratie..
GerJanne

Geel, groen en bruin.

 Hallo, Gisteren een begin gemaakt met de challenges te bekijken die momenteel lopen. Deze eerste kaart maakte ik voor de challenge bij 2 si...