zaterdag 4 maart 2017

Restje

Hallo Lezers,

Jullie herkennen het vast wel: het stukje DSP lag mij aan te kijken en ik dacht wat kan ik daar nog mee? En soms in één keer heb je "de geest". Ik pakte het strookje, zocht er wat kleurtjes bij, een beetje schuiven, passen en meten en zie daar het resultaat.


De tekst stempel komt uit Amerika waar ik samen met mijn man in 2012 ben geweest. Het gezin van mijn zusje heeft er twee jaar gewoond ivm het werk van haar man.
Toen ben ik mede door mijn zusje begonnen met stempelen. Ik had er niet zoveel mee, vond het lastig om mooie composities te maken en wist helemaal niets van de verschillende technieken en mogelijkheden. Nu 5 jaar later vind ik het SUper leuk en maak ik bijna geen 3D kaarten meer en kan ik me aardig redden met inkt en stempels.

4 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooie restjeskaart heb je zo gemaakt, Alma!

Ellen zei

Mooie kaart! Leuk is dat om te zien hoe je stijl in de loop der jaren verandert.

Mariken zei

Dat lukt je zeker aardig, zeker nu ik deze toffe kaart zie! Prachtig!!

Monique zei

Hele mooie restjes kaart!
Lieve groetjes Monique

TSOT590

Hallo, Wat een reacties gisteren bij mijn kerstkaart. Iedereen had een drukke dag met van alles en nog wat. Leuk om te lezen. Ik had een gez...