maandag 27 maart 2017

Crea-Nest-Lies xxl 33

Afgelopen week ben ik met mijn vriendin naar Klarenbeek geweest. We hadden een afspraak gemaakt bij het Scrap  book atelier om te komen shoppen. Het is ongeveer 40 minuten rijden en onderweg lekker bijgekletst. Het was een prachtige dag en we zijn "binnendoor" gereden door het landelijke buitengebied.
Daar heb ik o.a. cirkel snij mallen gekocht van crea Lies. Deze moest ik even uitproberen en samen met het schitterende dsp Succulent garden onderstaande kaart gemaakt.


Voor de groene cirkel heb ik twee snijmallen aan elkaar geplakt en toen kreeg ik een smalle cirkel. 
De tekst in de cirkel komt van stempel atelier Dordrecht en op de envelop heb ik een stempel van het scrapbook atelier gebruikt.

8 opmerkingen:

Ellen zei

Hier word je ook vrolijk van...leuk gedaan!
Gr Ellen

Je@net zei

Een prachtige kaart, Alma!

Maria V zei

Dat is gezellig, samen op pad en dan leuke spulletjes kopen. Echt handig zo`n mal. Je heb hem gelijk goed uitgeprobeerd met een schitterend resultaat. De stempel op de envelop is ook wel heel erg leuk.

GerJanne zei

Leuk!!! Dan was je vlak bij mij. Wat kun je mooie stempels kopen daar hè? Ik heb altijd ogen te kort ( en geld)
Je kaartje is er mooi!

Joke de Wit zei

Mooi gemaakt Alma.Gr.joke

Ellen zei

Altijd gezellig om met een vriendin op knutselpad te gaan. Mooi kaartje, gaaf dat je meteen je nieuwe cirkelstansen hebt gebruikt.

Monique zei

Wat is dit toch mooi papier. En dan die nestingdies met die prachtige vlinder en de mooie tekst. Helemaal af!

Lieve groetjes Monique

Danielle zei

Ja dat is een leuke winkel!! Heel grappig, ik heb de aanzet gegeven tot het maken van het stempeltje op je envelop. Had eens gevraagd of ze zoiets in het assortiment hadden en een paar maanden later werd hij gemaakt. Zo leuk!! Ik heb 'm dus ook ;-) Je kaart is mooi!! Leuk met de verschillende kleuren cirkels. En de vlinder is er prachtig bij.

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...