vrijdag 10 februari 2017

Hema

Al een tijd geleden heb ik stempel setjes gekocht bij de Hema. Deze sportieve set en een setje met cijfers. De sportieve set is wel leuk voor een stoere jongenskaart en met Stampin' Up! ook goed in combi te gebruiken. Ik heb een stempel uit Gorgeous Grunge gebruikt en gestempeld met Cherry Cobbler, Het woordje HAPPY komt uit : "Hello you" thinlits dies (137363), gemat op een stukje zwart papier uit mijn privé collectie en de sterren, de motorrijder en de skater zijn uit de set van de Hema. Het woordje birthday komt uit een eigen stempel setje.


3 opmerkingen:

Ellen zei

Zulke sportieve stempels zijn handig om een stoere jongens- of mannenkaart te maken. Gaaf gedaan!

Je@net zei

Wat een leuke en stoere kaart heb je zo gemaakt, Alma!

Syl(via) zei

Dir is inderdaad een hele stoere kaart. Heel erg leuk gedaan. gr. Syl(via)

Verjaardagen

 Hallo, Eerst wil ik nog 2 verjaardag kaarten laten zien die ik ontving van Eri en Angelique: Ik vind ze supermooi! dank jullie wel. ****** ...