dinsdag 7 februari 2017

Floral Phrases

Vandaag wil ik jullie drie kaartjes laten zien die ik met de stempel set Floral Phrases heb gemaakt. Ik heb de set en het design papier al een tijdje in huis maar kon nooit echt zelf inspiratie vinden om er een kaart mee te maken helemaal naar eigen ontwerp. Gisteravond was dat ineens wel het geval....


 Er kwam wel wat meetwerk aan te pas....


Zorgen dat de randjes er recht op komen....


 Als inkt en Cardstock night of navy gebruikt en op Whisper White gestempeld.


3 opmerkingen:

Diny zei

Prachtige kaartjes Alma!
Groetjes Diny

Je@net zei

Wauw...wat een prachtige serie karten, Alma. Heel erg mooi gedaan!

Maria V zei

Jeetje wat mooi gedaan. Allen zijn een 10 waard.

Terug in blogland

 Hallo allemaal, De hoogste tijd om weer wat van me te laten horen... na mijn tripje naar New York met onze jongste dochter. Wat hebben we g...