maandag 13 februari 2017

DSP falling in love

Hallo,
Aan het begin van deze nieuwe dag wil ik jullie twee kaartjes laten zien waarbij ik een stukje dsp falling in love heb gebruikt. Om voor de eerste keer in dat mooie papier te snijden vind ik altijd een beetje zonde....maar ik moet het van mijzelf gebruiken anders ligt het volgend jaar nog ongebruikt in de kast. De twee kaartjes hebben dezelfde basis.

 Ik heb de tekst niet vastgeplakt want ik weet nog niet naar wie ik ze ga sturen en voor welke gelegenheid.
Ik heb soft sky cardstock gebruikt, een cirkel van vellum op het dsp geplakt en er een stukje zwart garen tussen gedaan. De libelles komen uit de stans set van Stampin' Up!  Detailed dragonfly thinlits dies. (142749). Stampin' Up materialen kan ik en wil ik met plezier voor je bestellen. Komende donderdag 16 februari ga ik weer bestellen. 

2 opmerkingen:

GerJanne zei

Prachtige kaart in heel mooie kleuren!
GerJanne

Monique zei

2 hele mooie kaarten!
Groetjes Monique

The paper players

 Hallo, Het was een regendagje toen ik deze kaart maakte, kon net tussen de buien door een paar foto's maken. The paper players had nog ...