donderdag 12 mei 2022

In de maak en op zoek naar....

 Hoi hoi,


Er speelt al langere tijd een idee in mijn hoofd om oude (pas)fotootjes te verzamelen van ons gezin. Ik heb eerder wel fotoalbums gemaakt maar er blijven ook altijd fotootjes over en die liggen dan ergens in een lade te verstoffen en niemand kijkt er meer naar.

En wat te zeggen van de schoolfotograaf... die leverde vaak extra foto's.

Ik wilde daarvoor een boekje maken met de camerakit van ECD. Dus ik ben bezig gegaan met het maken van pagina's voor dat boekje.


Het fijne van dit boekje is dat je er ook steeds pagina's aan toe kan voegen. Er zitten losse ringen in en de diameter van de ringen kun je zo groot  kopen als je wilt.

En nog een voordeel, ik maak ouder papier op wat al jaren in de kast ligt. Het groene is een paperblock "under the sea" van joy crafts, pretty paper block van MD en een block van papermania capsule collection.
Samen met kraft een mooie combinatie vind ik zelf.


Om het leuk aan te kleden kun je natuurlijk van alles gebruiken. Zo ook tekst, sentiment strips, ook van ECD de sidekick Collectie. Stempels, lintjes... noem maar op.Ik heb ondertussen al heel wat pagina's gemaakt, al fotootjes opgezocht en verzameld... zal ik het op jaartal/volgorde doen of lekker door elkaar heen? 

Ik ben erg gestructureerd en wil eigenlijk wel wat vrijer erin worden dus best lastig voor me.

Dus maar lekker door elkaar heen,

of toch maar niet?


laat me maar weten wat jij zou doen. 

groetjes Alma


2 opmerkingen:

Henriët zei

Wat een leuk project voor al die oude pasfoto's. Die liggen hier ook nog genoeg.
Ik zou ze allemaal op volgorde doen. Dan kun je mooi zien hoe iemand is veranderd. Maar nu ben ik ook nogal van de structuur....
Groetjes van Henriët

GerJanne zei

Hoi Alma, grappig ECD....denk ik meteen aan wat anders.
Maar je hebt een heel leuk idee bedacht en wat Henriet schrijft is natuurlijk erg leuk om door de jaren heen te bladeren....

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...