maandag 11 januari 2021

Ge-NIET-jes

 Dag,


Misschien heb jij de stempel ook wel; maak alles vast met ge-NIET-jes...Sinds kort kan ik van elke dag mijn "geniet" momentjes ook afdrukken. Ik heb namelijk een Canon Selphy aangeschaft.

Mijn zusje en ik hadden er al veel over gesproken, wel of niet aanschaffen. Zij kan thuis ook met de printer mooie afdrukken maken, wij hebben een oudje en de afdrukken zijn goed maar niet zo mooi.

Uiteindelijk heb ik de canon Selphy gekocht en mijn zusje bracht deze voor mij mee want ze kwam logeren. Ze had thuis al uitgeprobeerd hoe ze deze moest installeren met wifi en zo en heeft mij hiermee thuis geholpen.  De eerste afdrukken zijn dan ook al gemaakt met de app, grid en templates. etc.

Omdat ze was blijven slapen maakten we een prachtige wandeling in de vrieskou zaterdag ochtend. Onderweg maakten we foto's en deze kwamen in mijn planner terecht. De eerste week van 2021 ligt vast.

Ik ben wel heel blij en tevreden met het apparaat. Ik hoop dan ook vele mooie afdrukjes op het juiste formaat te gaan maken komend jaar.

Van afgelopen jaar nog wat fotootjes geprint van de zomer vakantie en verwerkt in de planner van afgelopen jaar.

Samen met de fotootjes en handgeschreven tekst hoop ik eind van het jaar een leuk naslagwerk te hebben.

Leuk dat je meelas, tot de volgende keer.

Alma

6 opmerkingen:

Je@net zei

Deze pagina ziet er in elk geval al super gaaf uit, Alma.
Ik heb al jaren de Canon Selphy CP 1000. Inmiddels vast al een verouderd model, maar altijd veel plezier van gehad (zeker toen nog ik nog veel aan scrapbooking deed). Welk type heb jij gekocht?

alma.heijenk@gmail.com zei

hoi Jeanet, ik heb de canon Selphy cp 1300. ik hoop er veel plezier van te hebben en mijn zusje heeft me op weg geholpen met uitvinden hoe en wat.
super leuk

GerJanne zei

Dat ziet er mooi uit Alma. Nu nog met de ouwe printjes. Ik ben benieuwd hoe de nieuwe er uit gaan zien. Maar die laat je nog wel eens zien , denk ik.

Renate zei

Ja, dat is leuk speelgoed, en je hebt er meteen goed gebruik van gemaakt. Het is een hele gave pagina geworden.

-xies- Renate.

Ilse zei

Je pagina ziet er heel leuk uit!
Groetjes,
Ilse

Els zei

Een hele mooie pagina en leuk met de labels.
Groetjes, Els

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...