zaterdag 2 januari 2021

planner pagina

 Hallo,


Vandaag lekker bezig geweest met het voorbereiden van mijn planner voor 2021. Ik had alle pagina's al ge die cut, zo'n 58. Wel een aantal extra dus.  Ik ben van plan per week 1 sheet, 2 pagina's naast elkaar, te maken.

Ik heb vandaag een begin gemaakt met de weeknummers te stempelen en uit te knippen.En ik heb een kleine "tussen" pagina gemaakt:


De basis is Crumb cake cardstock, deze met een embos folder bewerkt, daarna deels structuur pasta aangebracht. Daaroverheen wat aquarelverf en een goudkleurig  honing raatje. Dit honing raatje uit een goudkleurige enveloppe gestanst.

Ook zit er nog een stukje verband gaas onder, geverfd met aquarel verf, een stukje ribbel karton van een oude doos, rechts nog een strookje tekst papier wat ik over had van het pagina's snijden.

De hand is een stempel van art journey, het strookje tekst "morgen is er weer een dag" komt uit een tijdschrift evenals het plaatje.

Aan de boven en onderkant met een snij mal een randje gestanst.

Ik had een fijne dag vandaag! Eind van de middag nog een rondje gelopen in het bos met manlief en hond. We waren niet de enige....

Hartelijke groet,

Alma

2 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Alma,
wat gaaf dat je dit maakt. Wordt vast een prachtig bewaar exemplaar die je natuurlijk eerst een jaar gebruikt. Heel mooi! EN heerlijk he, zo'n dag.

Renate zei

Mooi hoor!!!
Lijkt me wel een heel karwei om het te maken.

-xies- Renate.

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...