donderdag 21 januari 2021

Zonnetje

 Hallo,


Een winderige dag, ik hoefde niet te werken vandaag. Wel bijtijds opgestaan en in huis wat gepoetst en daarna lekker bezig geweest met mijn hobby.

Ik was op zoek naar een stempel, ik heb 'm nog niet gevonden. Wel kwam ik deze tekst tegen en toen maakte ik daar maar deze kaart mee:

De zonnebril is een stempeltje wat ik vond in een doosje stempeltjes, merk en waarvan????? Zonnebrillen heb ik uitgeknipt en daarna opgeplakt.


De tekst is van ludiec.

Ik pakte zomaar een restant cardstock in de kleur Daffodil delight en de inktkleur. Ik stempelde eerst de achtergrond met een grote stempel: Buffalo check. Ik vond nog een uit gestanst stukje whisper white en zo kwam de kaart tot stand, niet teveel over nagedacht.

Vanmiddag heb ik samen met mijn vriendin ook nog ruim 10 km gewandeld. Lekker uitgewaaid. Uiteindelijk kwam het zonnetje ook nog even tevoorschijn.

Leuk dat je meelas, tot de volgende keer.

Alma


3 opmerkingen:

GerJanneke zei

Deze vind ik geweldig. Wat een gave tekststempel is het en die zonnebrillen zijn top!
En je papier zo goed gekozen in geel bij de zon!
Ik reageer weer met mijn andere account waarmee je niet op mijn blog kan komen... vervelende robot... Ga je op me stemmen ? ;-)

Els zei

Wat een pracht kaart en de tekst vind ik super gaaf.
Leuk die brilletjes erbij.
Groetjes, Els

VoormeKaartje zei

Wat een leuke kaart. Lekker zonnige kaart en die tekst is geweldig.
Groetjes, Christa

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...