vrijdag 3 mei 2019

pocket card

Dag dag,

Heb je ook, net als ik, nog veel "ouder" dsp ongebruikt in de kast liggen? Dat is fijn want Danielle Bennink van mrs brightside heeft er en superleuke pocket card mee gemaakt.

Op deze manier maak jij je oude dsp op én heb je een leuke weg gever voor een kado kaartje.

Kijk maar mee:

Een enkele basiskaart met daarop een strook dsp van 10 bij 28 cm. In dit geval blooms and bliss.Je maakt een score line op 14 cm en aan de andere kant vouw je 3,5 cm om.Aan de zijkanten met dubbelzijdig tape vastplakken.  De achterzijde als een "mat" op je enkele basiskaart plakken.


De binnenkaart is een basiskaartje met een mat van whisper white. Daarop een strookje waarachter je het kado kaartje steekt.

Danielle liet dit en nog twee andere fun folds zien haar fb live van maandag 29 april.

Ik heb er nog 1 gemaakt, leuk om een treinticket in te stoppen, "zakgeld" voor op vakantie, kado kaart als iemand het rijbewijs heeft gehaald...bedenk het maar.


"Best route"dsp.

echt SUperleuk!

dank je wel Danielle!


groetjes Alma

1 opmerking:

GerJanne zei

Ziet er ontzettend leuk uit! Dank je voor het idee. EN voor je mailtje.. ik denk er nog over. Staat op mijn verlanglijstje.

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...