woensdag 8 mei 2019

Brusho

Hallo,

Zoals ik al eerder schreef in een blog post ben ik met mijn zusje naar de Art Specialy beurs geweest in Nijkerk.
Een hele gezellige beurs op stempelgebied.

Ik had me ooit al eens voorgenomen géén Brusho aan te schaffen maar ja... ik ben toch overstag gegaan. En absoluut geen spijt van. Want wat is dát gaaf spul zeg...

Ik was deze week in de gelegenheid om er even mee te stoeien.
Eerst heb ik in de dekseltjes een gaatje geprikt en daarop, om af te sluiten, een push pin gezet. Dat zijn die prikbord prikkers.


Daarna kleurenkaartjes gemaakt met alle kleuren brusho poeders, dat zijn er nu 12. Mijn zusje had thuis al een aantal kleuren en we hebben alles gedeeld. Zo lief: ze heeft alle kleuren over potjes verdeeld en er een leuke sticker met de naam op geplakt.

Ik heb een vel aquarel papier gesneden en ben lekker aan het strooien en spritzen geweest.
Brusho achtergrond en bloemetjes gestempeld nadat het droog was uit de set Flowering fields van Stampin' Up! Een set die niet meer in de collectie zit. 
Ik heb de bloemetjes ingekleurd met de ecoline brush pennen. 


De kaart afgewerkt met een snijmal met stiksteekje langs de rand. Basiskaart is tranquile tide. 


Daarna heb ik embos poeder gepakt en de boom uit de set "Lovely as a tree" gestempeld met versamark en daarop zwart embos poeder gestrooid. Verhit en daarna brusho poeder gestrooid.
Beetje spritzen met water uit mijn Spritzer van Stampin' Up!

Het pigment poeder reageert op water en geen enkele achtergrond wordt hetzelfde. ik heb hier veel water gespritst en daarna nog weer wat poeder gestrooid.


Bij deze kaart alleen Brusho "grey" gebruikt:


De kaart afgewerkt door het papier eerst uit te stansen met een rechthoekige snijmal met stiksteek langs de rand.
De basis kaart is de kleur basic grey van Stampin' Up!


Helaas is deze set, "lovely as a tree" ook uit de collectie. Dit is een blijvertje op mijn plank met stempel sets van Stampin' Up!

Ik heb genoten van mijn "stoeien met brusho" middag. Ook jij kunt een middag komen stoeien met brusho, meld je aan via de mail en we maken een afspraak. Tot gauw?!

groetjes,
Alma.
2 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Alma,
ik heb bister, dat is net zoiets. Heel leuk spul en eigenlijk gebruik ik het veel te weinig! Je kaartjes ermee zijn erg leuk! Handig dat jullie delen, dan heb je ineens veel kleuren.

Ellen zei

Super gaaf dit...echt mooi gedaan!
Groetjes Ellen

Kaart voor een eerste verjaardag voor een meisje

 Dag, Een verjaardag kaartje voor een meisje dat 1 jaar werd lag ook nog op mijn tafel en wil ik jullie ook nog laten zien: Het goudkleurige...