zondag 26 mei 2019

Bloemen zeggen meer

Dag,

Een middagje voor mijzelf gepland. 

Eerst een anderhalf uur met Tess, onze lieve Vizsla, gelopen, goed voor de mentale en lichamelijke gezondheid heb ik gemerkt. Vooral mentaal knap ik er erg van op.

Daarna ben ik lekker bezig gegaan met de stempel set "Bloemen zeggen meer".  Naar aanleiding van een you tube filmpje van Klompenstampers, (Jackie Bolhuis), kwam ik tot deze kaarten.

Jackie maakt stempelen voor iedereen toegankelijk, makkelijk, snel en eenvoudig. Zoek maar eens op.

Kijk maar:
De grote bloem gestempeld in de kleur puppy parade. Je denkt misschien aan meerdere kleuren maar dat is niet zo. Ik heb de eerste keer twee keer afgestempeld, de tweede keer één keer afgestempeld en de laatste direct erop gestempeld. Dit geeft een mooie kleur nuance.Ik heb een andere kleur gebruikt, Cherry cobbler, voor de grote bloem. Idem als in de beschrijving hierboven gestempeld.


De gestanste bloemetjes, in mango Melody, zitten bij de bijbehorende dies: springtime impressions, 146326Tot slot nog een blauwe versie (dapper denim):


 Als basiskaarten heb ik Sahara sand genomen.

Een mooie Nederlandse set van Stampin' Up! 

Ik heb er veel plezier aan beleeft om deze kaarten te maken.

hartelijke groet,
Alma

3 opmerkingen:

Je@net zei

Zo'n leuke set en wat een mooie kaarten heb je ermee gemaakt, Alma!

Ellen zei

Prachtige kaartjes ...top!
Gr Ellen

GerJanne zei

Heel mooie kaartjes zeg! Prachtige stempels! En ja, buiten zijn is heel fijn. Ik wandel veel ochtenden al om 7.15 uur en ik heb niet eens een hond....;-) Maar dat merk je toch de rest van de dag.

journal cards

 Hoi hoi, Dank jullie wel voor de opbeurende woorden. Ik pas goed op mezelf en doe kleine projectjes of niets. Net waar ik zin in heb. Afgel...