zondag 8 juli 2018

frisse start

Hallo allemaal,

Onze vakantie zit er al weer op, we hebben gekampeerd in Duitsland. Een prachtige camping bij een slot. Het slot, een ruïne na al die jaren van leegstand, werd in 2006 aangekocht door een NL echtpaar. Het is deels verbouwd, een meer-jaren plan, Sinds 5 jaar hebben ze nu een camping.
Erg netjes en  mooi aangelegd. Royale caravan en tent plekken.

We hebben veel gewandeld, soms was het te warm en hebben we geluierd. Ik heb 5 boeken gelezen.
Een welverdiende vakantie na een zeer drukke periode van verhuizingen en alle bijbehorende klussen.

Nu weer met frisse zin aan het werk maandag en natuurlijk met Stampin' Up! verder.

****

Deze maand, juli, een leuke instap actie: € 129,00 betalen, uitzoeken voor € 175,00, EN een stapel stempeldozen twv € 81,00 er voor niets bij!. Als dat geen leuke korting is....****

En dat is nog niet alles, ook dit jaar, evenals vorig jaar weer een actie met het mooie DSP. Koop er 3 en krijg de 4e geheel gratis.


Klik op onderstaande link en je ziet welk DSP in de aanbieding is. (alleen deze maand, juli)


****

Meld je bij mij aan voor deze leuke instap korting, Je hebt tot december de tijd om je kwartaal omzet te halen. Maar ook als je geen actief demo schap wilt kun je profiteren van deze instap actie, na verloop van tijd wordt je vanzelf uitgeschreven. 
Ik help je graag verder. 

Hartelijke groet,
Alma


1 opmerking:

GerJanne zei

Dat klinkt als een heerlijke vakantie! En inderdaad nu weer fris er tegenaan. Werk ze morgen en weer veel plezier met SU!

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...