donderdag 19 juli 2018

Big planner Stampin' Up!

Dag allemaal,

Om met de tijd mee te gaan ben ik destijds over gegaan op het gebruik van de digitale agenda op mijn mobiel. Best handig maar ik miste toch de mogelijkheid om hoogtepunten, belevenissen, ergens op te schrijven. Een soort van dagboek waar ik die anekdotes en belevenissen in kon opschrijven om het nog eens weer na te lezen. En om papiertjes of een bonnetje oid te bewaren.

Dus heb ik mijzelf getrakteerd op de SUper mooie big planner van Stampin' Up!. Het is echt een supermooie planner, en de SUper kwaliteit van Stampin' Up!

Gisteren heb ik hem uitgepakt en gevuld toen ik bij mijn dochter op de pakket dienst zat te wachten. Kijk en lees maar mee:


De kleur Calypso coral, de nieuwe kleur Pineapple punch, petal pink en wat grijs tinten komen door de hele planner terug. Een stevige kaft maar ook zacht.
En kleine glimmende sterretjes er op.

  
De vulling en een rolletje washi tape...


De verstevigde tab bladen per maand, 


Je kunt op elk gewenst moment beginnen, de data mag je zelf invullen.Er zitten ook sticker vellen bij...Dit zijn pagina's met een opberg vakje.


De week pagina's met veel schrijfruimte


Ruimte om notities te maken, deze zitten er ook extra bij.


En elke maand een overzicht..


Dicht met alles erin,
Je kunt er ook nog de "page projectors" aan toe voegen, op elke gewenste plek omdat de planner in zo'n handige ringband zit. Handig voor extra opberg ruimte. ( nr: 144205, pag 194).
De memories&more card pack past er ook goed bij.(14688863 pag: 196).
In de huidige catalogus.

4 opmerkingen:

Ellen zei

Wow...wat mooi is deze zeg, prachtig papier er in! Een echte must have denk ik!
Groetjes Ellen

Je@net zei

Ooooh wauw....ziet er echt super gaaf uit, Alma!

GerJanne zei

Zo dat ziet er echt prachtig uit! Ik heb altijd een papieren agenda. Dan heb ik op de een of andere manier beter overzicht. Mijn werkagenda i wel digitaal. Maar ik denk dat jij nu meer op papier gaat doen.

Margriet Tournier zei

Hij is mooooi! Ik heb ook een papieren agenda, maar wel een zonder toeters en bellen omdat ik anders geen overzicht heb. Toch zou ik heel graag overstappen, omdat het allemaal zo mooi is.

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...