zaterdag 21 juli 2018

dsp Petal Promenade

Dag,

Houden jullie ook zo van mooie papiertjes? Ik wel en in het begin vind ik het zo jammer om er in te snijden. Maar uiteindelijk gebruik ik het toch maar wel.

Het dsp Petal Promenade is ook zo'n mooi papiertje van Stampin' Up!
Het staat op pagina 106 en 107 in de huidige catalogus. Je koopt 12 vellen (dubbelzijdig) en de maten zijn 30,5 x 30,5 cm.

Het is prachtig papier met rozen. Ik heb er al een paar kaarten mee gemaakt: 


Stampin' Up! heeft ook nieuwe nl teksten, waaronder "Bloemen zeggen meer". Pag 129 in de catalogus. Ook te bestellen als bundel dus met thinlits. 

Denk er wel aan dat als je de Nl set wilt je het juiste bestelnr doorgeeft:
Nl bundel: 148351. € 59,25
Nl stempelset: 148090, € 31,00Bij deze onderste kaart heb ik 3 cm vanaf de vouw vastgeplakt. het is een vierkante kaart maar de voorflap vouw je dus niet helemaal open.


Het is een nieuwe kleur cardstock, nl: Soft sea foam. Komt uit de collectie Subtles, pag 186. Het randje is van de set Delicate details, dit was een salebration item.

Dank jullie wel voor de reacties op mijn Planner, ik weet dat ik er veel plezier van ga hebben.

hartelijke groet,
Alma

2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat zijn ze leuk geworden, Ank!

GerJanne zei

Ja, dat heb ik gehad en nog wel, dat ik eerst moet slikken voor ik in mooi papier ga knippen.... Maar ja, waar heb je het anders voor...Je kaartjes zijn weer super!

Aquarel kaartjes.

 Hallo, Ik begon aan 2 aquarel kaartjes na het zien van een fb filmpje van Judith van Ludiec.  Ze liet zien hoe ze een kaartje maakte met de...