dinsdag 9 oktober 2018

Southern serenade

Dag,

Het schiet al mooi op in de reeks van 30 sets laten zien omdat Stampin' Up! 30 jaar bestaat, waarvan 5 jaar in Nederland.

Vandaag staat de 24 ste set op mijn blog, Southern serenade. Je vind de set op pagina 150 in de jaar catalogus. Als basis kleur heb ik gekozen voor Cherry cobbler.
In mijn afvalbakje vond ik een restant waaruit ik een ovaal gestanst had. Dit diende als mal om de ovaal met soft sky te sponzen. Daar ben ik dus mee begonnen.
De bloem is gestempeld met basic grey, de blaadjes ingekleurd met tranquile tide  Ik heb hierbij de blenderpen gebruikt.
De bloemen ingekleurd met de blends: Cherry cobbler, de lichte en de donkere variant.
Bij de onderstaande kaart heb ik de kantachtige stempel langs de rand op de basis kaart gestempeld. met soft sky op soft sky cardstock. En met soft sky op whisper white langs de randen, tekst met memento black en zoals je ziet de kleine stempeltjes gebruikt uit de set. Deze heb ik ingekleurd met de stampin blends.
Het strookje dsp komt uit de serie Nature's poem en ik heb boven- en onderaan een tag gestanst. Dit onderdeeltje zit bij de snijmallen van Beautiful layers thinlits dies, ( bestelnr.147043).


En nog een derde kaartje:Dank je wel voor je bezoekje, een reactie zou ik leuk vinden.
Groetjes Alma.

1 opmerking:

Je@net zei

Mooie kaarten, Alma!

Verjaardagen

 Hallo, Eerst wil ik nog 2 verjaardag kaarten laten zien die ik ontving van Eri en Angelique: Ik vind ze supermooi! dank jullie wel. ****** ...