dinsdag 23 oktober 2018

Beautiful promenade

Dag,

Naast al mijn werkzaamheden vind ik het heerlijk om met mijn hobby, kaarten maken, bezig te zijn.  Ik stuur dan ook veel kaarten naar deze en gene, zo ook naar mijn collega's als ze wat te vieren hebben of om welke reden dan ook ze wel wat aandacht kunnen gebruiken.

Bij dit kaartje heb ik garden green cardstock gebruikt samen met het dsp petal promenade en de stempel set Beautiful promenade.
Van de bijbehorende dies heb ik de doilly gebruikt en gestanst uit vellum. De blaadjes en de bloemen stans zitten er ook bij.
De tekst komt uit een andere set nl: Dragonfly dreams.
Dit kaartje gaat naar een collega van mij die binnenkort haar verjaardag viert.

Beide sets staan in de jaarcatalogus en het gebruikte dsp ook. Je kunt de gids digitaal inzien maar ik kan de gids ook toesturen tegen betaling verzendkosten. Plaats je voor minimaal € 25,00 een bestelling krijg je de gids op verzoek gratis meegestuurd.

hartelijke groet,
Alma.

2 opmerkingen:

Je@net zei

Erg mooie kaart heb je gemaakt, Alma!

Diny zei

Wat een prachtige kaart in deze mooie kleurtjes Alma!
Groetjes Diny

Terug in blogland

 Hallo allemaal, De hoogste tijd om weer wat van me te laten horen... na mijn tripje naar New York met onze jongste dochter. Wat hebben we g...