vrijdag 28 januari 2022

serie condoleance

 Hallo, 

Dank jullie wel voor de reacties op mijn blog posts. Zo leuk om te lezen. 


Er was vraag naar condoleance kaarten, de laatsten zijn verstuurt dus ben ik gistermiddag en avond aan de slag gegaan. Ik heb een hele serie gemaakt, ik laat je er nu wat zien:Op deze manier heb ik er een aantal, 15 :), gemaakt, eerst wat sponsen en daarna de stempel afdruk. Ik heb wel gebruik gemaakt van mijn stempelhulp omdat de afdruk soms net niet geheel zwart werd. Zo kon ik zn de afdruk nog een keer maken.

Handig hoor die stamparatus.

Ik heb vandaag de foto's buiten kunnen maken, het zonnetje kwam er door. 


Leuk dat je meelas, 

hartelijke groet,

Alma

7 opmerkingen:

marja kenter zei

Prachtig vind ik ze.
Fijn weekend en groetjes

Henriët zei

Meteen 15 kaarten in 1 keer. Maar altijd handig als er een stapeltje klaar ligt.
Erg mooi gedaan.
Groetjes van Henriët

Je@net zei

Erg mooie condoleancekaarten, Alma!

GerJanne zei

Hoi Alma, dat ben ik ook nog van plan te doen. Een hele voorraad te maken, want je kunt zomaar mis grijpen. Een overlijden komt vaak zo onverwacht en dan wil je toch snel reageren...Ik vind ze prachtig.

Els zei

Wat een prachtige condoleance kaarten en je kan ze maar beter op voorraad hebben.
Groetjes, Els

VoormeKaartje zei

Super mooi geworden! Nooit leuk zulke kaartje te moeten maken maar altijd handig om ze op voorraad te hebben.
Een heel fijn weekend.

Cinderella zei

Hoi hoi

Prachtige condoleance kaarten

Fijne maandag
Liefs & Creatiefs
Cinderella
Xx

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...