donderdag 4 februari 2021

Slim line card

 Hallo,


Je ziet ze veel voorbij komen, zgn slim line cards. En ook daar zijn weer snijmallen voor. Die heb ik (nog) niet en ik heb deze kaart zelf gesneden en gemat. 

Mijn basiskaart is 19 x 21 cm. score lijn op 9,5 cm. zwarte mat is 8 x 19,5 cm en daarop een stuk very vanilla van 7,6 x 19,1 cm. 


Het very vanilla eerst gesponst (deels) met daffodil delight, en daarop wat spettertjes en stempeltjes. Hiervoor heb ik flirty flamingo, cinnamon cider en zwart gebruikt. 


Ik gebruikte van verschillende stempel sets stempeltjes. Ook plakte ik een stukje design papier op adhesive sheet en stanste dit uit met een snijmal zoals op de foto. Het afval van de kleefstrook gebruikte ik als malletje om de honing raat te sponsen op sommige plekken.


Ik stempelde 3 x bloemen stempel van Ludiec af op aquarel papier en kleurde in met aquarelverf. Wat het inkleuren betreft ben ik een leek, maar oefening baart kunst zal ik maar zeggen. Ik vind het erg leuk om te doen en beleef er veel plezier aan: beetje kliederen met verf.


En zo is de kaart uiteindelijk geworden, ik maakte 3 bloemen en knipte ze uit. De hommels zijn gestanst.


Heb jij al een slim line kaart gemaakt?


groetjes van mij,

Alma


4 opmerkingen:

Els zei

Wat een pracht kaart heb je gemaakt en de honingraat is erg leuk op de achtergrond.
Groetjes, Els

Ilse zei

Heel mooi, prachtige achtergrond en de bloemen maken het helemaal af.
Groetjes,
Ilse

Sarah - Crea S zei

Wow, prachtige kaart! Toffe achtergrond in combinatie met lieve bijtjes en mooie bloemen. Top! Liefs, Sarah

Marjan zei

Echt een heel erg mooie kaart, ik hou erg van deze stijl!

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...