woensdag 24 februari 2021

Voor de jarige

 Hallo,


Binnenkort een paar jarigen, Ik maakte alvast wat kaarten. 


Deze eerste kaart kostte me bloed, zweet en tranen. Oh oh, wat een klus zeg. Een zgn 3 staps stempel. Ik pakte mijn stamparatus erbij om zo goed mogelijk uit te kunnen lijnen. En nog ging het fout, papier trok mee omhoog, vlekken en noem maar op.

Dat wat fout kon gaan ging ook fout.

Uiteindelijk is dit dan het resultaat. 


****

Bij de volgende twee kaarten heb ik het binnen kader bedekt, rondjes gesponst naar een idee van Ludiec, Judith Leverink. 

De stempel echt cool heb ik van elkaar los geknipt. Ik heb de Duitse versie van deze set en ook "du bist" heb ik er af geknipt. Het is een sale-a-bration set van een paar jaar eerder en er zit een koptelefoon, gympen en deze gitaar bij. Ook de stippen stempel zit erbij.


Het kader langs de liniaal met een micron pen getrokken.

Deze vogel is uit een set van Katzelkraft.

Fijn dat je weer meelas, tot een volgende keer,

Alma

1 opmerking:

GerJanne zei

Hoi Alma,
toch is ook de eerste erg leuk. Ik heb het ook met stempels die heel erg plakken, dat het papier dan toch iets verschuift..jammer is dat.
De tweede en derde vind ik ook super. Mooi dat je het kader gemaskeerd hebt.

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...