dinsdag 22 december 2020

Op de valreep

 Hallo,


Op de valreep afgelopen week nog een verzoek om 20 kerstkaarten te maken. En afgelopen zaterdag gauw aan de slag gegaan. Het mochten wel 20 dezelfde zijn. Pff gelukkig.

Even productie werk maar allemaal met zorg en aandacht gemaakt. Was ik nog vergeten een foto te maken tijdens het bezig zijn.

Toen alles klaar was en netjes verpakt heb ik met de mobiel een foto gemaakt en via app naar de klant gestuurd. Gelukkig had ik de foto nog bewaard zodat ik m hier alsnog kan laten zien:
Ik had de malletjes van de cirkels nog op tafel liggen van een ander project wat ik later laat zien. Ik heb cirkels gesponst met soft sky en blijkbaar had ik dat sponsje ook gebruikt met een andere kleur. Dit komt bij de eerste kaarten naar voren maar ik vind het wel een leuk effect geven.

Op het laatst moest ik mijn inkt doos bijvullen met inkt want er kwam niet veel kleur meer af. Tegelijk maar meerder inkten bijgevuld, op een gegeven moment merk je gewoon dat de afdruk niet meer "vol" van kleur is.

Dus weer een klusje afgevinkt:)


Dank je wel voor het meelezen en tot de volgende keer.

Hartelijke groet en fijne feestdagen. 

Alma


3 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

prachtige kaartenreeks!
Nancy

GerJanne zei

Wauw, dat doe je goed zeg. In sneltreinvaart nog zoveel kaarten maken en ze zijn heel mooi! Stijlvol wil ik ze wel noemen ... jij ook fijne dagen!

Anneke zei

Wel een klus maar heel mooi! Daar is je klant vast heel tevreden mee.
Fijne Kerstdagen gewenst!

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...