vrijdag 18 december 2020

december daily

 Hallo,


In november ben ik begonnen met het maken van een boekje. Dit met behulp van de snijmallen van de camera kit uit de collectie van Elisabeth craft design.

In mijn verzameling vond ik nog een oud kerstblokje en dat heb ik voor de pagina's gebruikt. Aangevuld met allerlei ander materiaal is mijn boekje klaar om daar elke dag wat in op te schrijven.

Ik laat een paar foto's zien: 
Nu achteraf vind ik dat ik te weinig ruimte heb om wat te schrijven, dit los ik op door extra schrijfbriefjes over de pagina te plakken.


Voor de fotootjes van 5 december heb ik een strook zwart papier genomen wat ik heb gevouwen. 


En ipv een kerstmarkt organiseren had mijnwerkgever een drive thru georganiseerd. Van te voren kon iedereen een pakket samenstellen en op een grote P stonden de kraampjes en kon je er langs rijden in je auto om je gekozen presentjes op te halen. Het was een lange stoet van auto's. Je kon vooraf een tijdstip opgeven wat jou paste en zo werd een opstopping voorkomen. Het stroomde goed door. TOP.

Leuk dat je meelas en wie weet tot een volgende keer.

Hartelijke groet,

Alma


2 opmerkingen:

jackelien zei

Hoi
Wat een mooie pagina's heb je gemaakt.
Fijne avond nog.
Groetjes Jackelien

GerJanne zei

Ah wat leuk gemaakt. Zoiets vind ik altijd erg knap. En de drive thru was zeker heel leuk en top georganiseerd..

Geel, groen en bruin.

 Hallo, Gisteren een begin gemaakt met de challenges te bekijken die momenteel lopen. Deze eerste kaart maakte ik voor de challenge bij 2 si...