vrijdag 24 juli 2020

tasteful touches

Hallo,


Het is me weer gelukt om even tijd te nemen om te freubelen.
Mijn "to do" lijstje is lang met steeds terugkerende dingen en soms wat extra's. 

Dit keer een water color look geprobeerd.
Kijk je mee?


Op mijn craft sheet met deze kleuren een afdruk gemaakt met de stamp pad. wat water erbij gesprayd en daarna laten drogen. Ik gebruikte trouwens aquarel papier 300 gr van Vaassen creatief. Dit kan veel water opnemen.Wat ik gemerkt heb is dat je wel moet drogen voor je de tweede laag (op dezelfde manier) aanbrengt. Anders verlopen de kleuren wel heel erg door elkaar en dat vind ik niet mooi.Met de stempels uit de set tasteful touches de achtergrond bestempeld.De bloemen op petal paint cardstock gestempeld met crumb cake en uitgeknipt.Een enkele bloem met een dubbel laagje.


En met wat witte accenten zijn de kaarten klaar. Voor die witte accenten gebruikte ik een gelli roll.


Een leuke techniek, ik ben al bezig met een andere kaart, zelde techniek maar andere kleuren...
Wordt vervolg.

Tot de volgende keer,
Alma

2 opmerkingen:

GerJanne zei

Heel mooie techniek. Leuk om te doen he? Ik ben regelmatig aan het experimenteren met inkt en het is elke keer verrassend wat eruit komt.

Je@net zei

Wat een mooie kaart met deze leuke techniek, Alma!

TSOT590

Hallo, Wat een reacties gisteren bij mijn kerstkaart. Iedereen had een drukke dag met van alles en nog wat. Leuk om te lezen. Ik had een gez...