dinsdag 28 juli 2020

stipjes achtergrond maken

Dag allemaal,


De afgelopen week heb ik mijn stencils eens voor de dag gehaald. Ik wilde een achtergrondje maken voor een kaart en in combi met een restje dsp. 

Van verschillende merken heb ik stencils liggen en dit keer koos ik er een van Stampin' Up!.
Op pagina 146 van de huidige jaarcatalogus staat dit stencil met stippen.

Ik pakte een stukje whisper white.
Van de rol masking tape scheurde ik een strook en scheurde dit weer door midden. De gescheurde kant plakte ik naar binnen toe.Hierop legde ik mijn stippen stencil en met een brush sponste ik met de kleur rich razzleberry.Aangezien ik nog uit gestanste poppies had liggen en een zwart randje, besloot ik ook het bijbehorende dsp te gebruiken. Doordat de besjes ook de kleur rich razzle berry hebben was dit ook mijn keus om te sponsen met deze kleur.De tekst met wit embossing poeder gedaan op een zwart stukje papier. Dit is gestanst met een mal van de tasteful labels. (pag. 179)Zo heb ik weer een kaart gemaakt met de poppies, sorry, en tevens weer wat restjes gebruikt.

Hartelijke groet,
Alma


4 opmerkingen:

Ellen zei

Heel mooi gedaan Alma...hier word ik nou vrolijk van!
Groetjes Ellen

GerJanne zei

Prachtige kaart zeg! Leuk om met stempels te werken als achtergrond...

Ellen zei

Hoi Alma, ik heb nog een vraagje...bestaat die grote layered berenstempel nog van SU? Ik kwam hem weer tegen op Pinterest maar zie hem niet meer in de winkel.
Ik hoor het graag, groetjes Ellen

Rhodé zei

Mooie kaart! Je achtergrond is ook mooi, zo. Ideaal dat je de bloemen al had liggen. Dat scheelde je nu weer tijd!

Kaart voor een eerste verjaardag voor een meisje

 Dag, Een verjaardag kaartje voor een meisje dat 1 jaar werd lag ook nog op mijn tafel en wil ik jullie ook nog laten zien: Het goudkleurige...