vrijdag 27 maart 2020

Nogmaals poppies

Hallo,


Een paar felicitatie kaarten op verzoek gemaakt, ze vroeg me om de poppies te gebruiken. En aangezien dit een favo set is van mij was dat niet zo ingewikkeld.Stukje dsp, zwarte stempelinkt, poppie parade cardstock en petal pink. restje zwart voor de bloem hartjes....


Nog steeds SUperblij met deze set.

Leuk dat je meelas, tot een volgende keer.

Groet, Alma

3 opmerkingen:

Je@net zei

Erg leuke kaarten, Alma!

Renate zei

Je laat on hier 2 prachtige kaartjes zien.
Helemaal leuk!!!

-xies- Renate.

GerJanne zei

Snap ik, is ook een mooie set! En je kaartjes zijn ook weer heel gaaf!

Kaart voor een eerste verjaardag voor een meisje

 Dag, Een verjaardag kaartje voor een meisje dat 1 jaar werd lag ook nog op mijn tafel en wil ik jullie ook nog laten zien: Het goudkleurige...