dinsdag 31 maart 2020

90

Hallo,


Voor mijn vader een kaartje gemaakt, hij wordt komende donderdag 90 jaar. Als kinderen hadden we bedacht om deze bijzondere verjaardag op de afdeling waar hij woont, te vieren.

Mijn vader is dementerend helaas, mijn moeder woont op loopafstand op hetzelfde terrein. Maar ook zij mag niet meer bij hem op bezoek ivm het Corona virus.
Helaas kunnen we het niet met elkaar vieren maar ik mag wel gebak afgeven aan de deur en dat ga ik dus ook doen.

En dan nu het kaartje:


Het is niet mijn idee hoor, van die strookjes met verschillende embos mallen. Ik zag het bij een kaart van Gail Ellis. Alle credits voor haar. Ik heb wel andere kleuren genomen en anders opgewerkt.

Leuk dat je meelas en tot een volgende keer.
Blijf gezond en hartelijke groet,
Alma

4 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Alma, wat sneu toch allemaal wat dat virus aanricht. Groot gelijk om een lekker gebakje en deze mooie kaart af te gaan geven, dat zijn toch kleine geluksmomentjes denk ik.
Lieve groetjes Miranda

Ellen zei

Prachtig kaartje voor je vader en wat een mooie leeftijd gaat hij bereiken! Maar wat sneu voor je moeder en voor jou...het is helaas niet anders!
Alvast gefeliciteerd met zijn verjaardag!
Groetjes Ellen

Je@net zei

Alvast gefeliciteerd met je vader, Alma. Zo jammer dat de verjaardag nu niet gevierd kan worden met elkaar. Je kaart voor hem is in elk geval erg mooi geworden!

GerJanne zei

Oh wauw 90! Dan is hij sowieso een sterke man. Jammer dat het feestje nu niet door kan gaan. Wel begrijpelijk en beter natuurlijk. Je kaart is mooi. EN die strookjes zijn inderdaad mooi, maar heb ik al veel vaker gezien, in allerlei variaties van embossing.

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...