vrijdag 22 november 2019

Wit, Balmy blue en zilver

He hallo, leuk dat je meeleest...


Dit weekend krijgen we een logeetje. Hoe leuk is dat!. Voor de eerste keer gaat onze kleinzoon logeren bij opa en oma. 11 maanden is hij nu. Kijk er naar uit!
Onze dochter vind het net zo spannend, voor de eerste keer een weekend zonder kind...en het is nogal een afstand, je gaat niet zomaar even heen en weer anderhalf uur voor als het niet gaat om hem weer op te halen.


In deze post wil ik jullie ook twee kerstkaarten laten zien. Ik heb een kleuren combi gemaakt met wit en zilver en balmy blue, zilver en wit.

Een kleine sneak peak:


De kaart met de kleur Balmy blue heb ik er 4 gemaakt,


En hier beide kaarten:De gestanste cirkel is gemaakt uit zilver foil en daarbij heb ik een mal gebruikt van de stiched labels.
De zilver sterren ook van zilver foil en zijn uit de retired set snow is glistening en de snowfall dies die erbij horen.
Het silver foil staat in de jaar catalogus op pag 169.


De tekst is uit mijn prive verzameling, de overige materialen allemaal van Stampin' Up!

Ben jij ook druk met kerstkaarten maken? 

Dank je wel voor het meelezen en tot een volgende keer.
Alma

2 opmerkingen:

Relinde Scheepers zei

Leuke kerstkaarten

GerJanne zei

Wat gezellig Alma! Je kleinzoon te logeren. Ik kan me best voorstellen dat je dochter het spannend vindt. Het is ook best een afstand..
Je kaartjes zijn prachtig! Ik houd van deze stijl!

Kaart voor een eerste verjaardag voor een meisje

 Dag, Een verjaardag kaartje voor een meisje dat 1 jaar werd lag ook nog op mijn tafel en wil ik jullie ook nog laten zien: Het goudkleurige...