dinsdag 12 november 2019

Meer met scraps

Dag,


1 november maakte ik een post over scraps. Mijn bak met scraps is nog lang niet leeg. Ik dacht hier over na en pakte de bak waar ik mijn snijmallen in bewaar. 

Ik bewaar ze allemaal in de originele hoesjes en onderhand heb ik er zoveel. Aan de buitenkant kan ik niet zien welke snijmal waar in zit.
Ik kan daar natuurlijk ook mijn scraps voor gebruiken!Ik heb de snijmallen van de nl set "tjokvol kerst" gepakt, de mallen stuk voor stuk uit een stukje scrap gestanst en dit opgeplakt.
Geen toeval dat ik eerst deze snijmallen pakte, ik wilde met deze set kerstkaarten maken...
Het vel met de gestanste malletjes heb ik in het hoesje geschoven.


Ook lekker makkelijk voor mijn workshoppers!

O ja, dit is de kerstkaart die ik nog maakte:Ik ga zo geleidelijk aan alle snijmallen uit scraps stansen en opplakken. dit stop ik dan in het bijbehorende hoesje en is het makkelijk terug te vinden.


Nog even wat anders: Het is binnenkort de avond van Sinterklaas en vervolgens vieren we kerst en oud en nieuw....
Mocht je nog Stampin' Up! artikelen willen inkopen bestel dan op tijd!! Er gaat enige tijd overheen qua bezorging etc.

Leuk dat je mijn blog meeleest,
tot een volgende keer.
Alma

3 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke kerstkaart heb je gemaakt, Alma!

GerJanne zei

Handig! En je kerstkaart is ook leuk. Ik heb je floating techniek ook nog even bekeken. Ik heb het ook gedaan in de zomer en erg leuk om te doen. Ik had alleen niet dat spul dus heb ik het met plakgeeltjes gedaan (sticky notes). Kan ook prima!

Nancy Soetaert zei

ik steek mijn mallen altijd aan de buitenkant van de hoesjes, maar wel een goed idee om alles eens uit te stansen, zo heb je nog een duidelijker beeld hoe het er uitgestanst uit ziet!

Kaart voor een eerste verjaardag voor een meisje

 Dag, Een verjaardag kaartje voor een meisje dat 1 jaar werd lag ook nog op mijn tafel en wil ik jullie ook nog laten zien: Het goudkleurige...