vrijdag 18 oktober 2019

#EPIZL

Hallo,


Afgelopen week kwam er nog meer post voor mij. Dit keer vanuit de groep #EPIZL, een fb groep waar ik me voor heb opgegeven om elke maand één of meerdere kaarten sturen. Je kunt elke maand opnieuw aangeven of je die maand mee wilt doen. Dus je kunt ook rustig en keer overslaan. Als je een kaart hebt ontvangen laat je die zien in de groep #EPIZL.


Het kaartje kwam van Monique Bos en ze heeft DSP gebruikt wat ik zelf niet heb maar wel erg mooi vind. Share what you love heet het en is niet meer in de collectie van Stampin' Up!

Basiskaart is mint macaron


Dank je wel Monique voor je kaartje, altijd leuk om post te ontvangen.
#EPIZL (facebook)

groet,
Alma

2 opmerkingen:

Je@net zei

Leuke post heb je gekregen, Alma!

Caro's Kaartjes zei

Gezellig dat je mee doet met EPIZL Alma!
Leuk kaartje heb je gekregen

Kaart voor een eerste verjaardag voor een meisje

 Dag, Een verjaardag kaartje voor een meisje dat 1 jaar werd lag ook nog op mijn tafel en wil ik jullie ook nog laten zien: Het goudkleurige...