dinsdag 22 oktober 2019

DSP Perennial essenceHallo, 

Dit keer een 5 tal kaarten gemaakt met het prachtige dsp perennial essence. De bijbehorende stempel set en pons heb ik ook.
Ik ben hier zo blij mee en ik heb deze set al veelvuldig gebruikt.Bij 1 kaart heb ik ook de "hand-lettered prose" dies gebruikt. Enkele teksten komen uit mijn prive verzameling.
De bloemetjes heb ik uit vellum geponst en ook heb ik de perennial floral centres gebruikt. Dit zijn bolle bloemhartjes. Lekker zacht. Ze zijn geel van kleur maar in een eerdere blogpost had ik al laten zien dat je ze ook heel goed een ander kleurtje kunt geven.Ik probeer wel bij elkaar passende kaarten te maken, ik vind het wel lastig om een bruikbare tekst er op te zetten. Hoe lossen jullie dat op?

Doosje is gevuld met kaarten en enveloppen, een leuk weggevertje, tot een volgende keer.
Groet, Alma

2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooie serie kaarten heb je gemaakt, Alma!

Relinde Scheepers zei

Prachtige kaarten!

Terug in blogland

 Hallo allemaal, De hoogste tijd om weer wat van me te laten horen... na mijn tripje naar New York met onze jongste dochter. Wat hebben we g...