woensdag 31 juli 2019

Swipe techniek

Dag,


Uit de Stampin' Succes, een ondersteunend magazine van Stampin' Up! speciaal voor demo's, maakte ik dit kaartje na:De nieuwste kleuren staan ernaast en dit kaartje is gemaakt in de kleur pretty peacock. 

Mijn kaartje maakte ik in petal pink en het kader erachter is basic grey. Ik heb de veeg techniek gebruikt, Dawn Olchefske van DOstampin bracht me op het idee.

De veeg (swipe) techniek houd in dat je met je inktpad van links naar rechts over je papier veegt. Ik ben links boven begonnen, papier gedraaid en in het midden geveegd en daarna gedraaid en nogmaals geveegd. Even uitproberen hoeveel druk je zet.


De bloemhartjes gesponst met petal pink en een klein steentje er op geplakt. De tekst weer "fussy" uitgeknipt.

Een leuke techniek, ook leuk over een ge embossed papier met relief. Dat heb ik al eens eerder gedaan in felle kleuren.

Bedankt voor het meelezen en tot een volgende keer.
Alma

2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een gaaf effect geeft dat, Alma.
Vind het ook een erg mooie kaart geworden!

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Mooi gedaan Alma! Toch ook maar eens proberen :) Dankjewel voor je reactie op mijn blog! Groetjes, Yvonne

TSOT590

Hallo, Wat een reacties gisteren bij mijn kerstkaart. Iedereen had een drukke dag met van alles en nog wat. Leuk om te lezen. Ik had een gez...