woensdag 17 juli 2019

snail mail,

Hallo,


Een nieuwe snail mail maken, ik had dit al een tijdje op de planning staan en ik wist ook al voor wie. Dat maakt het wat makkelijker als je weet aan wie je het wilt sturen.

Ik heb weer dezelfde basis gebruikt als bij de vorige snail mail.De voor en achterkant, nu nog helemaal dicht gevouwen en omwikkeld met bakers twine.


Ik heb ouder dsp gebruikt, (fijn hoor, zo wordt het tenminste gebruikt).Je kunt van alles toevoegen, dit keer ook 2 theezakjes.


Wat tekstjes stempelen en de flapjes beplakken....


Ik heb er van genoten om dit weer in elkaar te stoeien....

En ik heb er een opdrachtje bijgedaan om met de materialen die ik mee stuur een kaartje te maken.Ik ben heel benieuwd wat de ontvangster er van vind, ze freubeld wel dus....


Hartelijke groet,
Alma

4 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Alma,
wat gaaf zeg! Dat is een cadeautje om dat in je bus te vinden! Heel mooi en een en al verrassingen! Je brengt me op een idee! En inderdaad, zo raakt het oudere DP ook eens op.

Renate zei

Dit ziet er super leuk uit.
Ook het oudere designpapier komt heel mooi tot z'n recht. Zonde om het papier weg te gooien.

-xies- Renate.

Stampin with Liz Design zei

Weet zeker dat de ontvangster hier blij van gaat worden! Erg leuk gedaan! Groetjes Linda

Je@net zei

En óf dat de ontvanger hier blij mee is, Alma! Want ik ben die gelukkige ontvanger ;o)
Ik kwam vanmorgen terug van het bloedprikken (controle op trombose) en toen lag er een dikke envelop in de bus. Was al erg verbaasd, want ik had niets in bestelling. Maar wat een super leuke verrassing is het dan om deze snail mail in je brievenbus te vinden. Héél erg bedankt, ik ga er binnenkort mee aan de slag. Moet nog even rustig aan doen....het gips is er weliswaar af gegaan, maar mijn been is dik, bont gekleurd en helemaal stijf. Zit dus toch nog even met m'n pootje hoog en ga dan bekijken wat ik voor moois ga maken met je opdracht. Echt zin in!

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...