zondag 14 april 2019

zussen feestje

Dag allemaal,

Een heel vol weekend genieten was het.

Hoe het allemaal begon:
Mijn zusje wilde graag samen mét mij naar het Art Specially event in Nijkerk. Op zaterdag. Ik had er van gehoord en iets op fb gelezen. Ik besloot mee te gaan, leuk en gezellig samen met mijn zusje een dagje uit.

Een paar dagen later belde ze en ze wilde óók nog graag op vrijdagavond in Veenendaal een workshop volgen bij de firma Verfijnd en onder leiding van Marije van Kalshoven spelen met ecoline brushes.

Oke, maar dat wordt wel een heen en weer gereis zei ik maar daar had ze al een oplossing voor. Zij kwam met de camper, wij gaan kamperen in Lunteren, van daaruit naar Veenendaal en de volgende dag naar Nijkerk.
Gezellig, maar dan moet ik een oplossing zoeken voor het uitlaten van onze hond. Maar dat was zo geregeld en konden wij onze gang gaan.

Vrijdagavond was een erg gezellige workshop, vooraf samen een Pizza gegeten in dezelfde straat. En aansluitend konden we nog shoppen met 20% korting in de winkel.

De volgende ochtend reden we naar Nijkerk, wat een drukte. Lange rij voor de kassa maar wij hadden al tickets en konden zo doorlopen.

Massa's dames die kletsten en keken en kochten. Genieten van al het moois en prachtige voorbeelden.
Nog enkele bekenden gezien en gesproken en ook met wildvreemde mensen een gesprekje gevoerd. Zo leuk allemaal.
We hebben twee workshopjes gevolgd en schandalig veel gekocht.

Pff wat een gezellige maar drukke dag. We hebben ons uitje afgesloten met een pannenkoek eten. Daarna terug naar de camping, even onze schatten bekeken en werd het tijd om op te breken en weer terug naar huis te gaan.

Op zondag vierden we een verjaardag waarvoor ik vrijdagochtend een pakketje had gekocht met lekkernijen. 
Ik heb er nog gauw een tagje voor gemaakt met een nieuwe stempel die ik gekocht had op de beurs. Hij is van katzelkraft en ingekleurd met aquarelpotlood.Een vol maar zeer geslaagd weekendje met mijn zusje.
Die houden we erin denk ik.

2 opmerkingen:

Je@net zei

Klinkt als een super gezellig weekend, Alma.
En wat een leuk label!

Mizi Margueron zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...