dinsdag 2 april 2019

Stampin' Up! inkt en alcohol

Hallo,


Soms moet je ook eens wat nieuws / anders proberen. Ik ben bezig geweest met inkt, alcohol en glossy paper (chromolux had ik in huis) en shimmerpaint.

Schort voor en aan de gang. Lach niet, s'morgens om 7:15 zat ik aan mijn keukentafel te stoeien met de materialen.
Ja echt waar, zo vroeg!.

Aantal materialen, de plukken watjes liggen er niet bij maar die heb ik er ook bij gebruikt.
Ik had nog een oude stempel (uit Amerika meegenomen in 2012), met de toepasselijke tekst "fun times". En het was echt FUN. 


Werkwijze is heel simpel, druppel alcohol op het watje en daar druppels inkt aan toevoegen. Daarna deppen en / of vegen over je stuk papier. (Glossy paper). de groene variant is geveegd, de rode variant gedept. Hier zit ook een drup shimmerpaint bij. Dat geeft een glimmend effect evenals deze hieronder met de bomen stempel. (met zwarte stazon inkt gestempeld).


Als je dan een achtergrond klaar hebt moet er wat mee gedaan worden natuurlijk. Zoals de stickers laten zien heb ik wat geprobeerd, stempel inkt en witte inkt maar ook embos poeder.
Het papier is zo glad dat je goed moet oppassen dat je stempel niet
verschuift.


De dame uit de set 'Beautiful you" en de tekst heb ik met versamark en zwart embos poeder gedaan. Dat werkte goed maar ook hier goed oppassen dat je stempel niet verschuift. Bij deze achtergrond heb ik geen shimmerpaint gebruikt.


Dit is een eindresultaat, deze kaart is verstuurt naar mijn zus die ook gek is op freubelen.


Erg leuk om te doen, bedankt voor het meelezen, een reactie zou ik leuk vinden.
Hartelijke groet,
Alma.

3 opmerkingen:

Je@net zei

Wat leuk, geeft ook een erg gaaf effect!

GerJanne zei

Prachtige zeg, die achtergronden! Lijkt op een techniek die ik pas zag. Heel gaaf. EN 7.15 uur al aan de knutsel! Sjonge, dat is inderdaad erg vroeg. Op niet-werkdagen ben ik dan net aan de wandel (ook vroeg, he??)

Ellen zei

Gaaf zeg! En dat allemaal op de vroege ochtend gemaakt ;-)

Geel, groen en bruin.

 Hallo, Gisteren een begin gemaakt met de challenges te bekijken die momenteel lopen. Deze eerste kaart maakte ik voor de challenge bij 2 si...