woensdag 17 januari 2018

Oh so eclectic

Dag,

Na alle info over de spring/summer en SAB folder van Stampin' Up! laat ik vandaag twee kaartjes zien met de set "oh so eclectic".

Als basiskaart heb ik soft sky cardstock gebruikt, daarop een stukje dsp en een donkerblauw randje met een mal uit prive bezit geplakt.
Ik heb uit Whisper white een vierkant gestanst waarvoor ik de grootste maat heb genomen van Stitched Shapes framelits (pag 214).

Voor de bloemen de kleuren fresh fig en Peekaboo peach gebruikt.Bij deze onderste kaart heb ik als basis Lemon lime twist cardstock gebruikt met daarop een stukje dsp. Op de kaart zelf heb ik met lemon lime twist inkt een aantal bloemetjes gestempeld.  Met fresh fig de kleine rondjes die je ook als bloemenhartje kunt gebruiken.
Daarop een ovaal, de grootste maat, ook met fresh fig wat rondjes erop gestempeld. Op whisper white de bloemen in de zelfde kleuren gestempeld en deze uit gestanst. De bovenste bloem met dimensionals verhoogd opgeplakt.Deze set is ook als bundle verkrijgbaar en staat op pagina 132-133 in de huidige catalogus.
Het Naturally Eclectic designer paper past er perfect bij.
De Stitched Shapes framelits bestaat uit vierkanten, rondjes en ovalen.

Mocht je deze set, het dsp, de framelits of andere materialen van Stampin' Up! ook willen aanschaffen dan verzorg ik graag je bestelling.hartelijke groet,
Alma

5 opmerkingen:

Ellen zei

Prachtige kaarten!

Je@net zei

Mooie kleurencombinaties, Alma!

GerJanne zei

Heel erg mooi!! Ik heb deze papierset ook. Zo gaaf!!
GerJanne

Maria V zei

Wauw, wat een prachtige kaart en wat een mooie kleuren.

Iefje Ceulemans zei

De lemon lime twist is op dit moment mijn favoriete kleur dus ik vind de kaarten zeker geslaagd! Grtjs, Iefje

Geel, groen en bruin.

 Hallo, Gisteren een begin gemaakt met de challenges te bekijken die momenteel lopen. Deze eerste kaart maakte ik voor de challenge bij 2 si...