zaterdag 13 januari 2018

High tide

Hallo,

Heerlijk een vrij weekend! Vanmorgen uitgeslapen en vanmiddag een lange wandeling met mijn vriendin en onze hond gemaakt. In het bos mocht Tess lekker los lopen en kon ze lekker rennen en achter de vogeltjes aan. Ze heeft nog steeds niet door dat die steeds wegvliegen...he wat vervelend nou.

Afgelopen week had ik een workshop bij mij thuis dus alle stempelmaterialen stonden nog in de keuken. Dat kwam goed uit!
Ik ben vanmiddag lekker bezig gegaan met de set High tide van Stampin' Up!
De geur van versgebakken appeltaart hangt in de keuken en een muziekje op de achtergrond. Een heerlijke freubelmiddag....


Ik had deze set nog niet veel gebruikt en nu gelijk maar vier kaarten.Bij deze onderste kaart is de kleur van het water met dapper denim gestempeld.


Deze set, High tide, is de 6e set in de reeks van 30 verschillende stempel sets op je blog laten zien. Dit alles in het kader van 30 jaar Stampin' Up!

En afgelopen week heb ik met een 6e persoon gesproken in de bibliotheek over Stampin' Up! Ik heb daar setjes catalogi neergelegd met info over workshops en zo en zij vroeg mij ernaar. Leuk!!!
De setjes die ik er neergelegd had worden toch door mensen meegenomen....dus wie weet.

fijn weekend verder,
Alma

7 opmerkingen:

Je@net zei

Goed bezig, Alma. En wat een leuke serie kaarten heb je zo met deze set gemaakt!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie zomerse serie kaarten heb je gemaakt met deze stempels Alma. Vooral de bovenste twee spreken mij heel erg aan. Ik kan de meeuwen haast horen ;p
Lieve groetjes Miranda

Mariken zei

Prachtige serie kaarten. Mooie stempels zijn dat! Krijg zin in zomer, nog ff wachten!

GerJanne zei

Dat klinkt goed die appeltaart!
EN je kaarten zijn prachtig! Heel mooie taferelen met alleen stempels.
Ben benieuwd naar je bibliotheekvervolg.....

Maria V zei

Vol bewondering zit ik naar jouw serie kaarten te kijken. Wat prachtig gedaan. Ik ben gek op het strand thema en jij laat zien dat er met stempelen alleen nog heel veel mogelijkheden zijn. Fijne zondag.

Ellen zei

Wat een mooie serie Alma...prachtig gedaan! Leuke stempels zijn dit!
Groetjes Ellen

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Leuke natuur serie.

Kaart voor een eerste verjaardag voor een meisje

 Dag, Een verjaardag kaartje voor een meisje dat 1 jaar werd lag ook nog op mijn tafel en wil ik jullie ook nog laten zien: Het goudkleurige...