dinsdag 12 december 2017

Meer dan 100

Hallo,

De kerst kaarten zijn allemaal geschreven en ook al bijna allemaal gepost of weggebracht. Dit jaar heb ik er meer dan 100 zelf gemaakt. Het is me niet gelukt om allemaal verschillende te maken. Ik heb ze in serie van 5 gemaakt en dan net even iets anders.

Deze kaartjes van wat restjes, de tekst in copper embos poeder, stukje dsp Year of cheer, achtergrond gestempeld met de set Star of light in soft sky. De krullen gemaakt uit een restje champagne foil, en de grootste ovalen had ik nog liggen.

fijne dag verder,
Alma

6 opmerkingen:

Sarah zei

Mooie kaartjes!
100 dat is veel. Ik ben al blij met de 70 tal die ik maakte!

Je@net zei

Mooie chique kaarten, Alma!

Dora zei

Twee leuke kaarten gemaakt.

Diny zei

Wat heb je veel kaarten gemaakt Alma.....ook deze zijn prachtig!
Net als je vorige kaart met de kerstbomen....schitterend!
Groetjes Diny

Mariken zei

Serie’s maken gaat inderdaad het beste! 100, dat is echt veel! Deze serie is prachtig geworden!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Ik ga vanaf volgend jaar ook series maken. Nu maak ik het hele jaar kaarten en ik weet niet welke ik aan wie moet sturen, want dan moet ik kiezen. Want die vind dat misschien leuk en die vind dat gaaf, dat kost teveel tijd. Dus ik stop alles in enveloppen en daarna schud ik ze en plak ik de etiketten erop. En dat terwijl ze allemaal even mooi zijn. Maar volgend jaar, gewoon series. Mooie serie maakte jij. En bedankt voor je kaartje...die volgens mij niet uit deze serie kwam.

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...