maandag 18 december 2017

Iets anders

Dag,

Afgelopen week iemand gesproken die veel verstand heeft van fotografie, een ict-er van ons werk.
We raakten aan de praat over foto's maken en ik vertelde over mijn hobby, Stampin' Up! en bloggen.
(weer iemand, nr 4 in het kader van 30 personen, vertellen over Stampin' Up! haha)
Hij liet mij enkele foto's zien die hij gemaakt had. Prachtig!

Hij zocht zijn uitdagingen in de belichting.
Ik heb hem eerlijk verteld dat ik totaal géén verstand had van foto's maken. Ik heb enkel termen horen vallen over belichting en sluitertijd etc. van mijn man en mijn broer. Ik ben al blij dat ik foto's van de camera op de pc kan zetten en ze ook nog op mijn blog krijg.Deze appeltjes liggen buiten op de tuintafel, het heeft gevroren vannacht. De foto's heb ik zondag ochtend gemaakt. Ik heb nergens op gelet qua belichting en sluitertijd omdat ik me daar niets bij kan indenken. Ik heb geen idee wat dat is en hoe het werkt.
Ik zal het boekje wat we destijds bij de camera kregen er eens bij pakken en misschien wordt het tijd om eens een cursus fotografie te gaan volgen.


Fijne dag verder vandaag.
Alma

4 opmerkingen:

Je@net zei

Jaa...daar heb ik ook geen kaas van gegeten, maar wat levert dit koude weer toch een mooie plaatjes op!

Iefje Ceulemans zei

Dat vind ik nu ook altijd zo moeilijk: goede foto's nemen van de kaartjes! Dikwijls is het kaartje in het echt veel mooier dan op de foto... Maar deze appeltjes zijn in elk geval goed gelukt! Grtjs, Iefje

GerJanne zei

Nou, de bovenste foto is gaaf! Mijn zusje (in Spanje) maakt prachtige foto's. Allemaal in de natuur. Ik vroeg haar of ze een professionele camera had. Zegt ze: nee een goede camera in mijn mobiel!
Maar ze heeft er echt oog voor! Echt ongelooflijk!
Groetjes,
GerJanne

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Makkelijk is het niet, maar deze foto's zijn prachtig. Door het goede daglicht is de belichting vanzelf goed.

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...