zondag 19 februari 2017

Shaker card.

Hallo lezer,

Allereerst wil ik je bedanken voor de leuke reacties op mijn blogjes. En als je een nieuwe lezer bent van mijn blog dan heet ik je van harte welkom en ik hoop dat je nog eens terugkomt op mijn blog. Misschien wil je wel volger worden van mijn blog zodat je er niet een meer mist....

Voor vandaag heb ik een schudkaart om te laten zien. Komende woensdag, 23 februari, is er bij mij thuis een workshop "Schudkaart" maken.
Daarvoor heb ik natuurlijk wat voorbeeldjes nodig. Bij deze kaart ligt het venster er als het ware bovenop.


Als basiskaart heb ik Sahara Sand (121695) genomen, daarop een zwarte "mat", hierop een stukje DSP Falling in love (142788) uit de voorjaarscatalogus. Ongeveer in het midden van het venster heb ik de tekst "geniet van elke dag" gestempeld.
Voor het stukje venster papier heb ik very vanilla genomen (106550). En als "schud" materiaal heb ik de keukenla opengetrokken en vond ik een pot met koriander zaadkorrels, dit kleurt mooi bij de craft libelle, die ik op een zwarte libelle heb geplakt. De Libelle komt uit de bundle Dragonfly Dreams, bestaande uit een stempel set en thinlits dies. (144728 en kost  € 56,25).

Ik ben wel tevreden met het resultaat en kan de kaart als voorbeeld dienen voor woensdag.

Mocht je belangstelling hebben voor de gebruikte materialen van Stampin' Up kun je ze bij mij bestellen. Wil je een workshop volgen kun je je via mail bij mij aanmelden. 

5 opmerkingen:

Ellen zei

Mooi is deze Alma...leuk bedacht net die zaadjes. Ik hou van deze libelle!
Gr Ellen

Je@net zei

Wat een mooie schudkaart, Alma. Mooie kleurtonen heb je gebruikt, alles past perfect bij elkaar!

Diny zei

Wat een prachtig kaartje Alma!
Groetjes Diny

Ellen zei

Ik vind koriander afschuwelijk, maar wat een geweldig idee om het als schudmateriaal te gebruiken ;-) Mooi met die grote libelle erbij.

Monique zei

Heel mooi gedaan!
Lieve groetjes Monique

Hoedje en embossing

 Hoi hoi, De volgende challenge waar ik nog graag aan mee wilde doen was die bij  Carlin's kaartenparadijs "Zet een hoedje op en em...