vrijdag 10 februari 2017

Aquarel potloden

Hallo,

Zo, ik ben weer aardig hersteld.. ik was geveld door de griep. Gelukkig had ik wat blog berichten van te voren ingepland, maar ja dat is nu wel weer voorbij. Dus ben ik vanmiddag maar aan de slag gegaan. (gelukkig geen straf voor mij)... ik ben liever creatief bezig dan aan het poetsen. Het is hier thuis geen smeerboel hoor, ik houd het allemaal netjes bij.

Vanmiddag heb ik de aquarel potloden erbij gepakt en wat zitten knoeien met water....een achtergrondje gemaakt en ja daar is dit kaartje uitgekomen:


Begonnen met wat blauw tinten en bij de andere twee kleuren blauw en geel erbij. Gemat op een stukje zwart en dit weer op een neutrale kleur kaart van 13 x 13 cm. (dubbel). Kaartje is 10 x 10 cm, het zwart is 10,5 x 10,5 cm

tzt komt er misschien nog een tekst op


6 opmerkingen:

Maria V zei

Prachtig, blijf het knap vinden het inkleuren met potlood, stiften, etc. Fijn weekend.

Je@net zei

Leuke achtergrondjes, Alma, en erg mooie kaarten ermee gemaakt. Wil daar binnenkort ook eens mee aan de slag!

GerJanne zei

Mooi kaartje! Stijlvol!
GerJanne

Syl(via) zei

Mooi gedaan Alma. Deze kaarten kun je voor alle gelegenheden gebruiken. Altijd handig! gr. Syl(via)

Ellen zei

Fijn dat je weer beter bent! Je kaartjes zijn leuk. Mooie achtergrondjes heb je gemaakt.

Monique zei

Mooi gedaan!
Groetjes Monique

Geel, groen en bruin.

 Hallo, Gisteren een begin gemaakt met de challenges te bekijken die momenteel lopen. Deze eerste kaart maakte ik voor de challenge bij 2 si...