woensdag 25 januari 2017

Workshop

Vandaag een  workshop gegeven bij een kennisje die een zussendag bij haar thuis had georganiseerd. De groep bestond uit 8 oudere dames en ik had een fijne hulp bij me. Ik had 3 kaarten pp voorbereid en de dames zijn er mee aan de slag gegaan. Ze hadden nog nooit gestempeld maar het resultaat mag er zijn:


Als bedankje heb ik ze allemaal een envelop doosje gegeven.

3 opmerkingen:

Je@net zei

Gezellig zo samen aan de knutsel met al die zussen. Mooie kaarten zijn er gemaakt!

Diny zei

Wat mooi Alma.....en gezellig met de dames een workshop gedaan.
Groetjes Diny

Renate zei

Dit ziet er goed uit...
Met de mooie spullen van Stampin' Up kan het ook haast niet fout gaan.

-xies- Renate.

Lift challenge #173

 Hallo, Op mijn lijstje van challenges stond ook nog de liftchallenge om eventueel aan mee te doen. Ik heb er een aantal dagen voor nodig ge...