maandag 9 januari 2017

baby

Samen met onze dochter twee baby broekjes genaaid van tricot stof. Deze stof had ik nog liggen en van de grijze tricot heeft ooit eens een dochter een shirtje met capuchon gedragen. Met een beetje hulp van mij heeft dochterlief ze zelf genaaid. Leuk om te zien hoe de as ouders bezig zijn alles voor te bereiden op de komst van hun eerste kindje.

4 opmerkingen:

Je@net zei

Wat zijn ze leuk geworden, Alma. Gezellig om dit zo samen met je dochter te doen!

Sarah zei

Heerlijk! Dat is leuk! Ik naai nu voor mijn kinderen vaak met tricot. Heel fijn om mee te werken. Toen ze baby waren deed ik dat nog niet. Ik heb hier wel lieve patroontjes liggen en ik hoop dat later voor mijn kleinkinderen te kunnen maken of ook samen net als jij.xx

GerJanne zei

Ach wat leuk! Zo zal het hier ook gaan denk ik als het zo ver is. Ik heb nog veel lappen en resten in de kast liggen....
GerJanne

Ellen zei

Leuk gedaan hoor..en fijn om het samen te doen!

journal cards

 Hoi hoi, Dank jullie wel voor de opbeurende woorden. Ik pas goed op mezelf en doe kleine projectjes of niets. Net waar ik zin in heb. Afgel...