dinsdag 9 juli 2024

Doos wordt album

Hoi, hoi,


Er kwam een nieuwe telefoon met een hoesje voor een familie lid en de doosje heb ik geconfisqueerd.

Het doosje van het hoesje werd de basis voor een journal.


Ik had nog papier van Stamperia liggen en dit heb ik gebruikt om het kaft voor dit journal te maken:Op de voorkant heb ik een kader geplakt van een oude doos, een paar plaatjes uitgeknipt en daarmee wat versierd.
Label rechts onder geplakt.


De rug, ongeveer 1 inch breed, boven en onder 2 eylets voor de elastische binding.
Het elastiek komt van de Hema,


Aan de binnenkant 2 katernen, ik heb gewoon papier er in gestopt maar ook van oude ontvangen kerstkaarten.
(het zijn gekochte, ontvangen kerstkaarten die ik bij de kids heb opgevraagd).
Ik sneed ze op maat en heb ze beplakt.En een loonzakje er bij in.
Nog verder versieren waarschijnlijk.
Gewoon leuk om materialen weer te gebruiken die anders bij oud papier gaan.
Bij de kringloop koop ik af en toe een boek met plaatjes, muziekpapier, kantjes en de laatste keer vond ik een rolodex!! Yesss.

 

Leuk dat je meelas,

tot de volgende keer.

Alma

11 opmerkingen:

Angélique zei

Wat een mooi recycleproject, mooi gedaan en heel mooi dat die materialen een mooi nieuw leven hebben gekregen, waarschijnlijk mooier dan ze ooit geweest zijn.

Sigrid1972 zei

Echt een schitterend album zeg. Leuk dat je weet dat het van een iets gemaakt is wat je anders toch weggooit. Erg mooi bekleed met diverse elementen en het kader van golfkarton vind ik helemaal super. Daar heb je toch veel plezier aan beleeft om dat te maken.
Lieve groetjes, Sigrid

Nicolette zei

Wat een prachtig doosje heb je gemaakt. En leuk dat je af en toe bij de kringloop wat weghaalt, daar denk ik dan weer niet aan als ik daar loop.
Groetjes Nicolette

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat ziet er weer heel leuk en kunstzinnig uit Alma. Heel mooi geworden en ik vind het extra leuk omdat ik op het moment helemaal dol ben op collages maken/scrappen. Je weet me dus goed te inspireren op het moment. Wat leuk dat je een rolodex gevonden hebt, daar komen vast mooie blaadjes in.
Lieve groetjes Miranda

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ben ik nog even, ik had ook op je honig doosjes post gereageerd maar zie de reactie er niet bij staan??
Lieve groetjes Miranda

Trijntje zei

Je hebt een hele mooie creatie gemaakt en leuk om dingen te hergebruiken.Het ziet er erg mooi uit zo . Groeten Trijntje

GerJanne zei

Superleuk idee en het is werkelijk prachtig geworden! En soms heb je zo'n mazzel bij de Kringloop! Altijd leuk om te neuzen!

Marjolijn van Elsberg zei

Een echte rolodex???? Wat gaafffff, en wat heb je het album mooi aangekleed en gevuld! Ik zou willen dat ik jouw energie had, momenteel is het weer flut hier, komt door dat vocht in de lucht, zo benauwd. maar goed, het wordt vanzelf weer beter weer en dan a ik ook weer aan de slag.

Martha zei

Schitterende creatie Alma
Die doos is weer goed van pas gekomen, mooi versierd!
Fijne dag liefs Martha

Femminde zei

Je bent weer lekker bezig geweest met die doosjes!! Super leuk. Helemaal omdat het afval is wat anders toch weg gaat.
En het is gewoon super mooi.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Marjan zei

Super om van deze materialen zo'n mooi albumpje te maken, heel gaaf gedaan Alma!

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...