dinsdag 11 juni 2024

Even bijpraten...

 Hoi hoi allemaal,


Even bijpraten staat er, vanaf 5 juni heb ik me niet meer laten horen. Ook geen tijd gehad om te freubelen.

Ik was net een beetje bij met blogbezoekjes en nu kan ik weer helemaal vooraan beginnen hihihi.

Maar goed. 


Afgelopen weekend had ik 2 logeetjes, de kindjes uit Ehv kwamen logeren, ze zijn 5 en 3 jaar. Zaterdag eind van de middag zijn ze gebracht en maandagmiddag heeft manlief ze weer terug gebracht.

Het was erg leuk en gezellig maar ook heel intensief, "oma" was veruit favoriet de afgelopen dagen.

Na het avond eten nog even spelen en toen naar boven om te slapen. Thuis slapen ze bij elkaar op 1 kamer dus dat ging hier ook heel goed.

Na een paar verhaaltjes zijn ze gaan slapen. 

De volgende ochtend al om 7 uur: Oma we zijn wakker...

Dus wij ook het bed uit. 

Ontbijtje, spelen, speeltuin, puzzelen en noem maar op. Het was zo leuk om ze te horen tijdens het spelen: nu  ben jij de moeder, en moet je dit zeggen, ik ben het kindje en ga ik huilen en moet de mama dit zeggen...

Ze hebben zo lief samen gespeeld!!

Maandagochtend was het 7:30 dat we ze hoorden.

Een regendag maar geen wanklank, weer heerlijk gespeeld samen en met mij.

Maandagmiddag was ik helemaal op!
Onze dochter en schoonzoon hadden "Me time" of eigenlijk: us- time, (bestaat die term ook?),  in Brugge, met de motor heen en weer.

Manlief besloot ze terug te brengen omdat ze anders wel veel reistijd nodig hadden en werd het voor de kindjes wel erg laat.

En de oudste was echt toe om terug te gaan, hij zei ik heb nu 2 nachtjes geslapen en nu komt mama mij ophalen. Dus ja nog een nachtje zou hem erg tegenvallen denk ik.

En ik  moest ook weer aan hert werk vandaag.


Zo, jullie zijn weer bijgepraat, Ik probeer weer wat blogs te lezen en weer wat te freubelen hoewel ik ook deze week veel afspraken heb staan waaronder examens afnemen en 4 diensten.

We zien wel,

Fijne week in ieder geval.


dit mapje maakte ik van een oud boek pagina en versierde dit met labels etc.
Dit plakte ik ook op een flapje in mijn flippy floppy.

O ja, nog even een antwoord op de vraag wat ik met de mapjes, flippy floppys doe:

 Ik bewaar ze, soms geef ik ze weg maar ik vind het gewoon leuk om te maken. Ik vind het heerlijk ontspannend, beetje vouwen, knippen, scheuren en plakken.

Ik heb ook veel kleine vintage dingetjes gemaakt, clusters, mini envelopjes, journal kaartjes en die kan ik er in verwerken. 

Het meeste materiaal is restjes of van de kringloop...


Groetjes Alma


9 opmerkingen:

Nelleke zei

Nou ik kan het me voorstellen dat je moe was na twee dagen. We zijn het niet meer gewend en het is ook intensief met die kleintjes, hoe leuk het ook is wat een mooie boekjes maakte je, zo gaaf om te zien, ik moet dat mekaar even onthouden. Groetjes Nelleke

GerJanne zei

Wat een gezellige post Alma! EN ja, dat voel je wel, he? Die kleintjes barsten van de energie en dat na een paar nachtjes...mar genieten is het wel natuurlijk. Wat een leuk mapje. Knap dat je zo ban allerlei materialen kunt maken. Werk ze weer! Een volle week voor jou zo te lezen.

Elly zei

Klinkt heel gezellig maar idd zal zeker heel vermoeiend zijn, maar in ieder geval iedereen genoten van elkaar.
Je flipflap is al mooi bwerkt.
groetjes Elly

Marjolijn van Elsberg zei

Wat gezellig allemaal Alma maar ik geloof direct dat het vermoeiend is. Nu weer lekker aan de fröbel en werken, tja het hoort erbij. En kan ook heel gezellig zijn. Ik mis mijn werk wel hoor.

Daphne zei

Heerlijk, wat een leuke gezellige dagen.
Maar inderdaad, lijkt mij ook intensief, wij zijn ook geen 20 meer, hihi.
Dat terug lezen op de blogs,.... niet doen hoor!
Gewoon lekker ontspannen lezen en kijken wat je interesseert en zeker niet overal willen reageren.
Ik zeg dit omdat ik dat ook altijd deed, omdat ik vond dat dat moest en daardoor het plezier in bloggen bijna verloor, dat is zonde.

Scraptastisch zei

Haha, die Oma Alma, het is enig die kleintjes maar ook intensief op die leeftijd, wel heerlijk dat ze zo fijn spelen samen en hebben goed geslapen. Ik geniet van jouw knutsel werkjes, vind het zelf ook zo leuk om in deze stijl te knutselen, wat je zegt lekker knippen, plakken en scheuren, stempelen en inkten. Ik heb weer genoten na het zien vd laatste blogposten. Succes verder vd week met je diensten en examens!
groetjes Gerie

Martha zei

Leuk bijgepraat, Alma
Gezellig met je kleinkinderen
En toch nog wat leuke dingetjes geknutseld
Liefs Martha

Marjan zei

Dat klinkt heel leuk en gezellig die logeerpartij. Maar snap echt wel dat je gesloopt was, ik herken dat wel, hoor. Je mapje vind ik gaaf, erg leuk resultaat!

Eri zei

Dat waren heel fijne maar intensieve dagen! Heel herkenbaar hoe ze in hun rollenspel zitten. Nu maar lekker nagenieten en uitrusten. Je hebt een prachtig mapje gemaakt. Veel succes met je werk!
Groetjes, Eri

journal cards

 Hoi hoi, Dank jullie wel voor de opbeurende woorden. Ik pas goed op mezelf en doe kleine projectjes of niets. Net waar ik zin in heb. Afgel...